חזור למעלה
Image Alt

חנות

חמאת קקאו טבעית

85

חמאת קקאו Cocao Butter
חמאת קקאו, הידועה גם בשם שמן תאוברומה (על שם העץ), היא שומן צמחי טבעי, צהבהב ואכיל המופק מפולי הקקאו. הוא משמש בעיקר בייצור שוקולד, כמו גם במוצרי קוסמטיקה ומוצרי טיפוח לעור. לחמאת קקאו ארומה עדינה של שוקולד.
גודל מכל 1 ליטר, חמאת הקקאו מגיעה בצורת שבבים נוחים להמסה.

14 במלאי

- +

תיאור מוצר

חמאת קקאו Cocao Butter

שם בוטני Theobroma cacao

חמאת קקאו, הידועה גם בשם שמן תאוברומה (על שם העץ), היא שומן צמחי טבעי, צהבהב ואכיל המופק מפולי הקקאו. הוא משמש בעיקר בייצור שוקולד, כמו גם במוצרי קוסמטיקה ומוצרי טיפוח לעור. לחמאת קקאו ארומה עדינה של שוקולד.

לחמאת קקאו יש מספר סגולות ושימושים שהופכים אותה לבחירה פופולרית עבור טיפול טבעי בעור. אחת התכונות העיקריות של חמאת קקאו היא התכולה הגבוהה של נוגדי חמצון (ויטמיני E ו-C), עשויים לסייע בהגנה על העור מפני נזקי שמש ונזקים הנגרמים מרדיקלים חופשיים. רדיקלים חופשיים הם מולקולות לא יציבות שעלולות לפגוע בתאים. חמאת קקאו עשירה בנוגדי חמצון כמו פלבנואידים ופוליפנולים.

 

חמאת קקאו ידועה גם בתכונות הלחות והשומניות שלה, מה שהופך אותה לבחירה מצוינת לעור יבש או פגום. זהו חומר מרכך טבעי, ומריחה על העור תותיר את העור רך ונעים למגע. בנוסף, לחמאת קקאו יש תכונות אנטי דלקתיות שיכולות לעזור להפחית אדמומיות ונפיחות, מה שהופך אותה לשימושית לטיפול במצבים כמו אקזמה ודרמטיטיס.

 

יתרון נוסף של חמאת קקאו הוא יכולתה לשפר את גמישות העור. ככל שאנו מתבגרים, העור שלנו נוטה לאבד מגמישותו, חמאת קקאו עשירה בחומצות שומן, יכולה לעזור לשפר את גמישות העור ולהפחית את הופעת הקמטים והקמטוטים. ניתן להשתמש בחמאת קקאו גם לטיפול בחתכים קלים, שריטות וכוויות, מתאימה כחלק מפורמולה לשפתיים סדוקות והפחתת סימני מתיחה בעור.

 

לסיכום, חמאת קקאו מתאימה לשימושים רבים ומגוונים. בסבונים שאני רוקחת אני תמיד מוסיפה חמאת קקאו איכותית וכך גם לנרות העיסוי שלי.

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “חמאת קקאו טבעית”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סל הקניות שלך

הצטרפו למועדון הלקוחות וקבלו מיד קופון 10% הנחה לכל האתר!

Reset Password