חזור למעלה
Image Alt

חנות

מארז 4 סבונים טבעיים

119

מארז ארבעה סבונים מעוצבים

המארז מכיל ארבעה סבונים טבעיים ומעוצבים, במידות של 8/6/2 ס”מ, תזמינו ותגלו איזה סבונים קיבלתם מתוך סידרה של שישה סבונים.

התמונה להמחשה בלבד.

רכיבים:
בגלל שבכל מארז מקבץ של סבונים אחרים, באתר אני לא מוסיפה את הרכיבים.
בכל הסבונים שמנים וחמאות איכותיות כאשר השמן המוביל הוא שמן זית מכבישה קרה.
הריח הרענןן והנעים מתקבל מתמציות אתריות.

תוספות יכולות להיות חמרים שונים, פחם פעיל ושמיני נשא איכותיים כמו: שמן קלנדולה, שמן קמומיל, שמן חוחובה ועוד.

הסבונים הטבעיים אותם אני רוקחת הם בעלי קצף טבעי, מפנק ויציב.
הסבון עמיד לאורך זמן בזכות הוספה של סודיום לקטט שהוא חומר טבעי שנותן אריכות ימים לסבון.
לאחר השימוש בסבון מתקבלת תחושה נעימה של ניקיון ורכות.

7 במלאי

- +

תיאור מוצר

מארז ארבעה סבונים מעוצבים

המארז מכיל ארבעה סבונים טבעיים ומעוצבים, במידות של 8/6/2 ס”מ, תזמינו ותגלו איזה סבונים קיבלתם מתוך סידרה של שישה סבונים..

התמונה להמחשה בלבד.

רכיבים:
בגלל שבכל מארז מקבץ של סבונים אחרים, אני לא מוסיפה את הרכיבים.
בכל הסבונים שמנים וחמאות איכותיות כאשר השמן המוביל הוא שמן זית מכבישה קרה.
הריח הרענן והנעים מתקבל מתמציות אתריות.

תוספות יכולות להיות חמרים שונים, פחם פעיל ושמיני נשא איכותיים כמו: שמן קלנדולה, שמן קמומיל, שמן חוחובה ועוד.

הסבונים הטבעיים אותם אני רוקחת הם בעל קצף טבעי, מפנק ויציב.
הסבון עמיד לאורך זמן בזכות הוספה של סודיום לקטט שהוא חומר טבעי שנותן אריכות ימים לסבון.
לאחר השימוש בסבון מתקבלת תחושה נעימה של ניקיון ורכות.
הסבון שלי
• 100% טבעי וטבעוני
• עבודת יד מוקפדת
• בעל קצף חזק ויציב
• ריחות טבעיים
• מיוצר בישראל
• מתפרק ולא מזהם את הסביבה
• לא מכיל SLS, ללא פראבנים, ללא רכיבים פטרוכימיים, ללא חומרים משמרים וריחות סינטטיים

כל סבון המוצג באתר מייצג סדרת מוצרים בעלת רכיבים זהים, המיוצרת בתהליך ידני. כתוצאה מאופיו של התהליך הידני, קיימת בתוך כל סדרה דרגה מסוימת של שונות במופע הצבעים והדוגמאות בין סבון לסבון.

טבעי זה אני!

לדף הפייסבוק https://www.facebook.com/avitalraban.naturalsoaps/

לאינסטגרם https://www.instagram.com/avitalremedy/

לערוץ היוטיוב https://www.youtube.com/channel/UCOaxMu_-QuIvNmn2kLhz58g

כנסו ועקבו:

https://www.instagram.com/avitalremedy/

https://www.youtube.com/user/TCHYKRCI

שמן זית Olive Oil

השמן שאני משתמשת בו הינו שמן ישראלי באיכות כתית מעולה, העצים גדלים בעמק יזרעאל. השמן מופק מהפרי בכבישה קרה בבית בד מהמתקדמים בארץ. שמן הזית מכיל ויטמינים, מינרלים, פרוטאין, חומצה אולאית, חומצה פלמטית, חומצה לינולאית ומעט חומצה סטארית. צבעו ירוק. מתאים כשמן מרגיע, למצבים ראומטיים ולכל סוגי העור.

 

שמן קוקוס  Coconut oil

שמן קוקוס הוא שמן המופק בכבישה קרה מפרי קוקוס טרי. לשמן ריח עדין מוכר ואופייני כריח הפרי. שמן קוקוס משמש לבישול, אפייה, בסבונים מוצקים ונוזליים ובמוצרי קוסמטיקה רבים. יש מחקרים הטוענים כי שמן קוקוס מטפל בדלקות, אדמומיות ונגעים בעור. שמן קוקוס מכיל מספר נמוך של קשרים כפולים ולכן הוא אחד השמנים העמידים ביותר כנגד חימצון. לחומצות השומן הנמצאות בשמן הקוקוס יש תכונות נוגדות חיידקים ופרזיטים. השמן גם מרכך את העור והשיער. השמן מתמצק בטמפרטורה שמתחת ל-24 מעלות צלסיוס, במצב מוצק השמן לבן ובמצב נוזלי צבעו שקוף. שמן קוקוס מכיל חומצה אולאית, חומצה סטארית וחומצה פלמטית.

 

שמן קיק  castor oil

שמן צמחי המופק מזרעי צמח הקיקיון. השמן בעל מרקם סמיך ודביק. צבעו צהבהב דהוי. השמן מכיל ברובו חומצה ריצינולאית ומעט חומצה אולאית ולינולאית. לחומצה הריצינולאית תכונות נוגדות דלקת. שמן קיק מתאים גם לשימוש לטיפול בבעיות עור למשל לחתכים בעור, כוויות שמש וכוויות.

 

חמאת קקאו

חמאת קקאו מופקת מפולי הקקאו, לחמאה ארומה עדינה של שוקולד. צבעה צהוב חיוור. חמאת קקאו משמשת בהכנת שוקולד, בקוסמטיקה ובהכנת סבונים מוצקים ונוזליים. חמאת קקאו מכילה חומצה אולאית חומצה סטארית וחומצה פלמטית. חומצה סטארית עוזרת למצק את הסבון ולתת לו איכות של ריכוך העור ובועות קצף נעימות. החמאה מכילה נוגדי חמצון, והיא נמצאה מתאימה לשימוש קוסמטי בזכות המרקם החלק, הריח העדין והתכונות המרגיעות והעוטפות שלה.

 

חמאת שיאה

חמאת שיאה מופקת מאגוז הגדל באפריקה. צבעה בז’ אפרפר והיא בעלת ריח אופייני ומעט דומיננטי (כשהיא מופקת בכבישה קרה). זו חמאה מוצקה בטמפרטורת החדר, אך במגע עם העור היא נמסה מיד, מרקמה עדין ונעים למגע ולכן הפכה פופולרית בשימושים קוסמטים שונים. חמאת שיאה מלחלחת את העור (נותנת לו לחות), עוזרת בריפוי פצעים ומצוינת לעור יבש.
חמאת שיאה מכילה חומצאה אולאית, חומצה סטארית ובמידה פחותה חומצה לינולאית וחומצה פלמטית. בסבון מוצק חמאת שיאה עוזרת בקבלת סבון קשה ויציב ועוזרת לתחושת הרכות בעור לאחר שימוש בסבון.

 

שמן דקל

שמן דקל הוא שמן המופק מרסק של ציפת פרי עצי דקל טרופיים. שמן דקל מוצק בטמפרטורת החדר ונמס בקלות במגע עם העור. צבעו אדמדם עקב תכולה גבוהה של בטא קרוטן. צבעו הופך לבז’ כשהוא מזוקק. לשמן דקל שימושים רבים בקוסמטיקה ובהכנת סבונים מוצקים ונוזליים. שמן דקל מכיל חומצה פלמטית חומצה אולאית ומעט חומצה לינולאית וחומצה סטארית. שמן דקל מחזק את הסבון ונותן לו מרקם קטיפתי ונעים.

 

שמן חוחובה Simmondsia chinensis

את שמן החוחובה מפיקים מהפול (שנראה כמו אגוז). אחד מיתרונותיו שהוא נספג בקלות דרך העור כי זה חומר דמוי שעווה ודומה במבנהו לקולגן. הוא מכיל חומצה אולאית, ויטמינים (בטא קרוטן, E ו- B), פרוטאין, ומינרלים.

השמן בעל תכונות אנטי אוקסידנטיות ובעל חומרים אנטי בקטריאליים.

השמן תורם לטיפוח העור, שיפור וחידוש גמישות העור, הזנה בלחות טישטוש קמטים, עשוי לסייע בטשטוש צלקות, סימני מתיחה וכתמי עור. מועיל בשיקום העור אחרי כוויות שמש וכן הקלה בעיות עור כמו סבוריאה, יובש, קשקשים וסדקים.

מתאים לכל סוגי העור ומתאים למצבים של עור מודלק, אקזמה, פסוריאזיס ופצעי בגרות. צבעו צהוב.

 

שמן אבוקדו Avocado Oil

השמן מופק מהפרי, זהו שמן ירוק כהה ומעט סמיך. מכיל חומצה אולאית, חומצה פלמטית וחומצה לינולאית. כמו כן שמן אבוקדו עשיר בויטמינים, פרוטאין ולציטין.

מתאים לכל סוגי העור, בעיקר לעור יבש ואקזמה.

 

שמן מקדמיה Macadamia Nut Oil

השמן מופק מהפרי, מכיל חומצה אולאית, חומצה פלמטית ומעט חומצה סטארית, שמן מקדמיה מכיל גם ויטמינים, מינראליים ופרוטאין. מתאים לכל סוגי העור. צבעו שקוף.

 

שמן רוז היפ Rosehip Oil

מופק מהפרי של הורד. צבעו כתום. מתאים לכל סוגי העור אך מצטיין דווקא לעור מבוגר ולעודף פיגמנטציה. מכיל חומצה לינולאית, חומצה גמא לינולנית ומעט מחומצות השומן אולאית ופלמטית. כמו כן, מכיל כמות יפה של ויטמין C וקרטנואידים כליקופן שהם נוגדי חמצון רבי עוצמה.

מחקרים מראים כי ויטמין C עשוי לסייע בהפחתת נזקי אור אולטרה סגול הנגרמים על ידי רדיקלים חופשיים. ויטמין C תומך גם בייצור קולגן, המסייע בהפחתת הקמטים. לבסוף, ויטמין C עשוי להגביר את ריפוי הפצעים ולעזור במניעת עור יבש.

 

שמן אובליפיחה Hippophae rhamnoides

מופק מהפירות והזרעים, הוא בעל גוון כתום עז ומשמש כצובען בסבונים מעבר לאיכויות הרפואיות הנפלאות שלו. השמן עשיר בוויטמין  Eשהוא אנטי אוקסידנט. מומלץ למריחה על צלקות ולאחר ניתוחים, כוויות ועור מגורה מעודד איחוי ושיקום רקמות מצולקות.

 

שמן שומשום Sesame Oil

שמן שומשום עם הטעם המוכר של זרעי השומשום, הוא מעט סמיך וצבעו צהוב כהה. מכיל חומצה לינולאית, חומצה אולאית ופלמטית. שמן שומשום מכיל גם ויטמינים, מינרלים, פרוטאין, לציטין וחומצות אמינו. מתאים לכל סוגי העור ועשוי להיטיב עם פסוריאזיס, אקזמה ודלקות מפרקים (ראומטיזם).

 

שמן חמניות Safflower Oil

לשמן המופק בכבישה קרה יש ריח של זרעי חמניות, צבעו צהוב חיוור והוא עשיר בויטמינים ומינרלים. מכיל חומצת שומן לינולאית, וחומצה אולאית ומעט חומצה פלמטית. מתאים לכל סוגי העור ונספג בקלות.

 

שמן שקדים מתוק Almond Oil, sweet

שמן עדין, נספג בקלות בעל צבע צהבהב חיוור כמעט שקוף. מתאים לתינוקות ולכל סוגי העור. מכיל גלוקוזה, מינרלים, ויטמינים, ועשיר בפרוטאין. מכיל חומצות שומן: חומצה אולאית בעיקר וחומצה לינולאית. עשוי לעזור במצבי יובש, גרד ודלקות בעור.

 

שמני נשא

שמני נשא הם שמנים צמחיים איכותיים שהושרה בהם חלק מצמח שנרצה לקבל ממנו את האיכויות המרפאות שלו. יש שיטות שונות למיצוי. אני משרה את חלק הצמח הרצוי בשמן שקדים או זית בכבישה קרה, מחממת את השמן בבן מרי לטמפרטורה של 50 מעלות צלסיוס למשך 6 שעות. לאחר שהשמן מתקרר אני סוחטת ומוסיפה אליו ויטמין E, כנוגד חמצון רב עוצמה לטובת שמירה על איכות השמן.

 

שמן קלנדולה Calendula officinalis oil  

קלנדולה המכונה גם “ציפורן החתול” הוא שמן המופק מהשרייה של פרחי קלנדולה בשמן נשא איכותי. קלנדולה ידועה כצמח מרפא בגלל יכולותיה המרגיעות. למרות שהיא נחשבת לצמח עדין, השפעות הריפוי שלה מורגשות. השמן משמש כטיפול חיצוני והוא מועיל לריפוי פצעים, לעור יבש ומגרד, הרגעת העור, לאקזמה והקלה על תפרחת חיתולים. מתאים גם לעקיצות חרקים, חבורות, שלפוחיות, חתכים וכוויות קור. יישום מקומי של קלנדולה משמש כדי לשמור על ניקיון פצעים ולעזור לרקמות חדשות לצמוח.

לשמן קלנדולה יש תכונות אנטי פטרייתיות, אנטי דלקתיות ואנטי בקטריאליות.

 

שמן קמומיל Chamomile oil

שמן המופק מהשרייה של פרחי קמומיל בשמן נשא איכותי. קמומיל הוא צמח עדין ומרגיע. מתאים לכל סוגי העור, ובעיקר מתאים לתינוקות ולעור מבוגר. בזכות החומרים הפעילים שלו המקנים לו איכותיות אנטי דלקתיות ומרגיעות השמן משמש כטיפול חיצוני והוא מועיל לריפוי פצעים, לעור יבש ומגרד, הרגעת העור, פרחי הקמומיל עשירים בביסבולול ובקמוזולן המקנה לו תכונה אנטי-דלקתית המרכיבים העיקריים של הפרחים כוללים גם כמה תרכובות פנוליות, בעיקר האפיגנין הפלבנואיד, הקוורצטין, הפטולטין, הלוטאולין וגלוקוזידים.

 

שמן זי כאו / ארנביה zia cao

זי כאו​–  שמן תשרית אדום עז, מתקבל מהשריה של השורש בשמן צמחי. מקובל לשימוש חיצוני לטובת הקלה במצבי גרד, עור מגורה, כוויות ופצעים. משחה יפנית בשם משחת שיונקו מכילה את שמן התשרית זי כאו.

השמן משמש גם כצובען טבעי של סבונים.

כדאי לדעת

כל סבון יחיד ומיוחד

כל סבון המוצג באתר מייצג סדרת מוצרים בעלת רכיבים זהים, המיוצרת בתהליך ידני. כתוצאה מאופיו של התהליך הידני, קיימת בתוך כל סדרה דרגה מסוימת של שונות במופע הצבעים והדוגמאות בין סבון לסבון.

סבון טבעי וטבעוני

באופן גורף החלטתי לא להשתמש בחומרים המגיעים מהחי. יש שפע חומרים טבעוניים שניתן לפנק את הסבון הטבעי, כדי שיעניק לך מראה רענן ועוד רך למגע.

הבדלים בצבע בין מסך למסך

הגוונים המופיעים על המסך אינם תואמים בהכרח את הגוונים במציאות

סבון אחד

למרות שמופיעים בתמונה שני סבונים הכוונה בסבון בודד בהזמנת סבון אחד

מרכיבי הסבון

ישנם שני רכיבים שתמיד יוכנסו לכל סבון מוצק והם מים מזוקקים ונתר.

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “מארז 4 סבונים טבעיים”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סל הקניות שלך

הצטרפו למועדון הלקוחות וקבלו מיד קופון 10% הנחה לכל האתר!

Reset Password